2011. június 27., hétfő

Félőlény

Jóreggelt, napot, estét bármelyik napszakban is olvasod ezen blognak ezt a bejegyzését!

Tekintsétek meg legújabb művemet...
Nemrég lett egy nyulam és ekkor jött az ötlet, hogy készítsek egy nyúlimitátort. De sajnos nyúl alakú bábom, amit rá tudnék húzni a MINDSTORMS-ra nem volt, úgyhogy ló lett. NyílvánvaLÓ, hogy nem olyan jó, mint egy nyúl alakú báb, de azért hatásos. Az alapötlet, hogy menjen össze-vissza. Namármost, ez a része a végén olyannyira jól sikerült, hogy még mi, a programozói sem tudjuk mit, mikor, miért csinál. Ha meg bármi a 20cm-es körzetébe kerül, elhátrál egy nagy kiáltás kíséretében. Ennyi az egész, de a nyúl jobban fél tőle, mint ő a nyúltól.(sajna nem szereti a motor hangját, pedig nyárra meg kell szoknia)
ENNYI!

Állj, van másik!!
Air Bazooka. A videóból minden kiderül, ahogyan én is láttam egy másikból és leutánoztam. Ennyi az egész.

Na, most már tényleg vége. Viszlát legközelebb!

1 megjegyzés:

  1. Félőlény találó név az új robotodra - a ló és a nyúl párosítása pedig a kínai horoszkóp szerint klassz kis szinergiával jár. A Nyúl csodálja a Ló energiáját és önbizalmát, de túláradó hevessége és önteltsége néha megzavarja és visszahúzódik. Viszont ha a Ló elfárad, temérdek a gondja, és úgy érzi, hogy magára maradt, ott a Nyúl, aki vigasztalást nyújt neki...

    De ne hagyd, hogy a program önállósítsa magát, mert akkor egy Ló, akarom mondani Nyúl csoda dolgokra képes. Szóval tartsd kézben a dolgokat. Vedd elő a forrás programot, gondolkozz és biztosan meg fogod érteni, hogy mit is múveltél benne, vele :)
    Csak így tovább, ügyes munka!
    Szia, István

    VálaszTörlés