2011. szeptember 2., péntek

Mackópajtás léghajója

Halihó!

Rég nem látott robotjaim és kreálmányaim egy kis pihenő után újra visszatérnek:

1.A lányoknak és a kisebbeknek.
   Nemrég anyukám két kollegája (jelen bejegyzésben üdvözlöm őket) eljött hozzánk, hogy megcsodálhassuk gyönyörű babáikat, ezt a kijelentést utólagos engedelmükkel ti is megláthatjátok. Na mindegy, a lényeg az, hogy a robot nekik készült bár nem biztos, hogy sok mindent felfoghattak belőle, de szerintem tetszett nekik. Nézzétek:


Vicces volt és veszélyes, mármint a robotra nézve :) Még egy videó róla aztán áttérek a következő részre:


2.A fiúknak és a nagyobbaknak:
   A minap apukám látott egy érdekes videót amiben egy kicsi léghajót készítettek kukás zacskóból meg miegymásból, amit inkább itt nem részleteznék. A lényeg, hogy mi is megpróbáltuk. Az első, a második, és a harmadik próbálkozásnak az lett a vége, hogy majdnem szemetes zsákot olvasztottunk a betonra, de végül sikerült. A mondás is így van nem? 3 a magyar igazság, egy a ráadás. De sajna elszállt egy viszonylag nagy lánggal égő ......... tablettával és féltünk, hogy felgyújt valamit, úgyhogy egy ideig nem mertem feltenni a videót, de végül tessék itt van:


Végül még annyit, hogy ki kéne találnom egy állandó frappáns elköszönő mondatot, de nem jut eszembe semmi. Úgyhogy a kedves olvasó csoportot szeretném megkérni hogy ötleteljen (ha tud).

Köszi és viszlát!